Pages

24 June 2013

Triada MTB - Brasov 2013 - Part I

   Ca si anul trecut domnii de la Geiger mai au de lucrat destul de mult pe la marcaje care in anumite locuri cheie lipseau cu desavarsire, cu ceva mai consistent ca si alimentare in afara de ceva lamai si apa la finish.
   In plus impresia lasata de tombola pe care o realizeaza la sfarsit, impresie generala a celor cativa participnti cu care am discutat este ca "iar a fost blat". Ce pot sa spun este ca fata de anul trecut cand la Sibiu a castigat Tudor Oprea (Tudi), anul asta nimeni nu s-a suparat cand domnul Jipa a castigat acea camera HD, in schimb au fost total dezamagiti in momentul cand au auzit ca bicla de la Scott a ajuns la Miron Elisei care parea sincer surprins si jenat ca a castigat acel premiu.
   Spre deosebire de echipa de la No-Mad care, chiar isi dau interesul si se asigura ca participarea la un eveniment de-al lor nu lasa nici un gust amar, asta observandu-se nu numai la numarul mereu in crestere de participanti al Primei Evadari, domnii de la Geiger cred ca inca se mai intreba cum au reusit sa scada numarul de participanti de la un an la altul. Eu nu pot sa zic ca ma intreb. 
   Nu vreu sa ma inteleaga cineva gresit crezand ca favorizez pe cineva ridicand osanale catre cei de la No-Mad, prin simplul fapt ca concursul foto pe care l-au organizat a fost, o imbunatatire fata de anul trecut dar a avut si ceva (mai multe) hibe. 
   Prima hiba a fost ca au continuat sa pastreze categoria de cele mai multe cadre fotografiate pentru care le-am dat eu idei anul tecut unor concurenti care chiar m-au ascultat: locatie prin care trece doar un concurent, trepied, telecomanda (si eventual un nepot de 5 ani care sa apese pe buton cand vede ca vine cineva; ue unul nu m-as fi complicat cu nepotul, as fi folosit un senzor de miscare) asta in ciuda faptului ca au avut superba idee de a face un film cu fiecare concurent in parte. La ce folos aceasta categorie de concurs in acest caz??? Nici ei nu cred ca pot sa raspunda la asta.
   A doua hiba a fost ca nu au avut fotografi care sa jurizeze toate categoriile pe care le-au postat, categoria Fotografie sportiva neavand din punctul meu de vedere nici o fotografie SPORTIVA in ea.
   A treia hiba a fost ca desi dl. Stelian Pavalache este mai mult decat calificat sa jurizeze categoria fotoreportaj, el nu poate fi complet impartial in ceea ce il priveste pe domnul Ciprian Muntele, care a castigat 2 premii la acest concurs, desi a fost "fotograf consultant in cadrul evenimentului". Nu inteleg de ce nu au participat si Florian Raducanu sau chiar si Selian Pavalache la acest concurs, era cam acelasi lucru din punctul meu de vedere.
   Revenind la oile noastre mai jos aveti ca de obicei cele mai bune cadre pe care am reusit sa le fac la eveniment.








































































































































































































































































































































































































































































































































































No comments:

Post a Comment