Pages

16 June 2014

Triada MTB - Brasov 2014


    A mai trecut un an si a venit vremea sa inceapa Triada. A fost cel mai fain concurs de anul asta din punctul meu de vedere (din pacate este doilea concurs la care am fost anul asta pentru ca am fost nemotivat sa ajung pe la concursuri) totusi nu am vrut sa pierd Triada pentru ca are totusi trasee foarte spectaculoase.
    Mi-a placut mult tricoul personalizat de ciclist pentru care se putea opta la inceput in schimbul unei sume.
     Despre concurs nu pot sa zic prea multe de bine sau de rau dar evident ca am si bile albe dar si una mare si neagra. Traseul nu a fost, in zonele in care am ajuns eu, marcat ca in alti ani cu benzi prin copaci (probabil ca a fost o decizie legata de natura decat una de logistica totusi) in schimb in zonele unde existau schimbari de traseu parea sa fie cate un voluntar care sa ajute si sa indrume cocurentii.
    Ca si bila alba mi-a placut faptul ca langa Tampa a cazut o fata destul de rau, iar cum a aflat asta, voluntarul care se afla langa mine a tasnit ca din pusca, pe jos, sa vada daca este grav, cum poate sa o ajute etc. Lucru perfect normal as spune, chiar daca si-a lasat bicicleta si ruccsacul in grija unui necunoscut (adica a mea). S-a intors in vreo 4-5 minute cu bicicleta fetei si ea a venit pana acolo pe jos. Persoana era Cristi Losonczi care nu se recuperase dupa o accidentare anterioara la timp pentru Brasov. Sper sa-l vedem macar la Paltinis sau Sibiu.
     Marea bila neagra in schimb a fost cam asa. Am ajuns la concurs cu un prieten care a fost nevoit sa abandoneze cursa si am fost sa-l recuperez din Poiana (astfel am pierdut si clientii mei de la tura lunga). Din Poiana, stiind ca nu mai are rost sa ne intoarcem pentru ca pierdusem deja sosirea elitelor de la tura lunga, am hotarat sa plecam direct inspre casa prin Rasnov-Predeal. Pe drum amicul a dat un telefon la numarul de pe numar sa anunte ca a abandonat dar nu a raspuns nimeni. Pana azi nu l-a contactat nimeni sa-l intrebe de sanatate. Din punctul meu si al lui de vedere este inacceptabil sa ai concurenti care nu au trecut linia de sosire si sa nu-i contactezi sa vezi daca nu cumva i-a mancat ursul sau au cazut in vreo rapa. Asta mi-a stricat iar parerea despre baietii de la Geiger. Important este sa invete si sa ia masuri!

     Acum va las sa va clatiti ochii!     


No comments:

Post a Comment